χώμα για κήπουςΗ νέα χρονιά φέρνει όρεξη και δημιουργία στους κήπους σας. Ο καιρός που θα ανοίξει πολύ σύντομα δίνει την ιδανική ευκαιρία για κάθε χωματουργική εργασία. Αν ήδη έχετε φροντίσει τα φυτά σας για το χειμώνα πολύ σύντομα θα χρειαστείτε να ανανεώσετε το χώμα στις γλάστρες τους, να αγοράσετε σπόρους, να τα κλαδέψετε και  φυσικά να τα διαρρυθμίσετε έτσι ώστε να είναι όσο πιο βολικά για εσάς, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον. Οι χωματουργικές εργασίες που θα πρέπει να γίνονται σε κάθε κήπο αν είναι μεγάλης έκτασης καλό είναι να επιβλέπονται από κάποιον ειδικό, ο οποίος να έχει εμπειρία και γνώσεις γύρω από τα φυτά και τα κατάλληλα χώματα για το καθένα.

Αν τώρα επιθυμείτε για τον κήπο σας μια μεγάλη αλλαγή που θα περιλαμβάνει κάποιου είδους εκσκαφής ή ακόμα και κατεδάφισης κάποιου παλιού κτηρίου η καλύτερη λύση είναι ένας επαγγελματίας με εξειδίκευση στον χώρο των χωματουργικών εργασιών.

Οι Χωματουργικές εργασίες Μόσχος σας εύχονται το νέο έτος να είναι όσο πιο ευτυχισμένο και ευωδιαστό γίνεται. Για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδας μας Μόσχος Χωματουργικές εργασίας

Χώμα για κήπο

Το καλοκαίρι τελειώνει και το φθινόπωρο θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις για τα φυτά του κήπου σας.

Μερικές συμβουλές από εμάς είναι:

  •  Να προσθέσετε  καινούργιο χώμα στις γλάστρες σας και να φροντίσετε να αξιοποιήσετε το έτοιμο προϊόν της κομποστοποίησης περιμετρικά των φυτών σας.
  •  Να ποτίζετε συχνά τα φυτά σας γιατί ο καιρός είναι ακόμα ζεστός. Φυτέψτε στο κήπο σας χρυσάνθεμα, που είναι και η εποχή τους.
  •  Είναι η κατάλληλη εποχή για να φροντίσετε το γκαζόν σας.
  •  Να απομακρύνετε τα ξερά και πεσμένα φύλλα

Αυτά από εμάς και αν χρειαστείτε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία για τον κήπο σας όπως  κοσκινισμένο χώμα , κοκκινόχωμα, κοπριά, εκσκαφή, μπάζα, διαμόρφωση του χώρου του κήπου σας με μηχανήματα είμαστε στη διάθεση σας.

Για περισσότερα http://xomakipos.gr/

Εκσκαφή Αθήνα

Εκσκαφή στη Νέα Σμύρνη

Η επιχείριση Χωματουργικές εργασίες  Μόσχος βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά και αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες εντός της Αττικής και ειδικότερα στα βόρεια προάστια. Διαθέτουμε διάφορες ποιότητες χώματος και κοπριάς σε όση ποσότητα μας ζητήσετε.

Κύριο μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση, ασφαλής και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου με σεβασμό πάντα προς τοπεριβάλλον. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε  άδεια συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

Με εμπειρία πάνω από 50 ετών είμαστε στην θέση να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τις εξής εργασίες

– χωματουργικές εργασίες
– μεταφορά χώματος για κήπο
– διαμόρφωση κήπων
– μπαζώματα-μπάζα

– κηποχώματα- κοσκινισμένα
– καθαρισμό οικοπέδου-χωραφιού
– κάθε είδους εκσκαφή
– κάθε είδους κατεδάφιση

– εκσκαφές
– κατεδαφίσεις
– χώμα για κήπους

– αποκομιδή μπάζων
– μεταφορά κοπριάς

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε μας

Ιστοσελίδα : http://xomakipos.gr

Αρέσει σε %d bloggers: